Spoorwegovergang Camera Beveiligings Systeem

Veiligheid langs het spoor

Spoorwegbeheerders komen regelmatig in aanraking met vandalisme en onbevoegde personen langs de railinfra. Hierdoor ontstaan er onveilige situaties en beschadigingen aan railinfra gebonden installaties met grote gevolgen.

Een spoorwegovergang is vrij toegankelijk voor vandalen en onbevoegden. Het afbreukrisico binnen de railinfra is dan ook erg hoog. Om dit te voorkomen (preventieve werking) en te monitoren worden er camerabeveiligingssystemen toegepast. AGB-Beveiliging heeft een uniek camerabeveiligingssysteem ontwikkeld dat na een succesvolle proefperiode in opdracht van ProRail bij diverse overwegen is geplaatst.

AGB-beveiliging heeft een jarenlange ervaring met camerabeveiligingssystemen en levert een uitgebreid assortiment van CCTV systemen voor diverse toepassingen die onder alle omstandigheden de hoogst mogelijke beeldkwaliteit leveren.

Lees meer hierover in onze factsheets:

FactSheet Factsheet - Spoorwegovergang Beveiliging.
FactSheet Factsheet - Vidilanz Gatekeeper.

 

andre glorie, glorie beveiliging, alarmsysteem, inbraakbeveiliging, intercom, alarminstallatie, beveiliging, camerasysteem, camerasystemen, alarm, draadloos alarm, bewakingscamera, Galaxy, Ademco, Rokonet, Risco, Xineron, Honeywell, Satel, beveiliging heemskerk, alarm heemskerk, Regent, webshop, track en trace